Gratis Verzending NL & BE.

Wat is TPU voor materiaal.

We zien TPU hoesjes tegenwoordig heel vaak langskomen. Maar wat is TPU nu eigenlijk? De voordelen van het materiaal zijn legio en we zien dit soort telefoonhoesjes ook niet alleen als op zichzelf staande cases, maar ook als onderdeel van andere covers. Zo zijn veel bookcases en flipcases tegenwoordig uitgerust met een TPU hoesje als binnenhouder.

TPU een gulden middenweg.

 

TPU is een afkorting die staat voor Thermoplastic polyurethane. Het materiaal laat zich het best omschrijven als de gulden middenweg tussen hard plastic en silicone. Het combineert de goede eigenschappen van beide materialen, wat erin resulteert dat TPU flexibel maar wel vormvast is, niet kan breken, geen stof aantrekt en nauwelijks krast. Het materiaal kan bovendien volledig doorzichtig zijn.

Uitermate goed geschikt als telefoonhoesje.

Vertalen we dit naar een TPU telefoonhoesje, dan is het hoesje dus onbreekbaar, en daarmee duurzaam. Ook is deze schokabsorberend door zijn flexibliteit, maar voldoende stevig om echt goed om het toestel te blijven zitten. Een TPU case glijdt bovendien makkelijk in je broekzak en blijft lang mooi. Er zijn TPU hoesjes in talloze kleuren, zowel doorzichtig als ondoorzichtig, en voor bijna alle verschillende toestellen. Ideaal dus, zo’n TPU hoesje!

Geef een antwoord

Shopping cart

0
image/svg+xml

Geen producten in de winkelwagen.

Continue Shopping